POLITIKA PRIVATNOSTI BODAX“ DOO BEOGRAD

Politika privatnosti „BODAX“ DOO BEOGRAD ima za cilj da Vam objasni koje podatke prikupljamo o Vama i kako iste koristimo, kao i da Vam pružimo sve druge bitne informacije u vezi sa Vašim podacima koje dostavljate prilikom posete I eventualne registracije na našoj web stranici www.fratelli.rs.

Podatke o Vama prikupljamo iskljucivo u svrhu uspostavljanja poslovnog odnosa, s čim u vezi je „BODAX“ DOO BEOGRAD dana 01.07.2021. godine objavila Pravilnik o zaštiti podataka o ličnosti koji je u svemu usklađen sa domaćim zakonodavstvom i normama predviđenim GDPR-om.

Samom posetom kao I  registracijom na našoj web stranici Vi prihvatate Pravila korišćenja kao i ovu Politiku privatnosti, kao i Pravilnik o zaštiti potrošača koji su istaknuti na našoj web stranici.

„BODAX“ DOO BEOGRAD garantuje izričitu primenu svih mera bezbednosti za zaštitu  ličnih podataka prikupljenih od svojih korisnika, s čim u vezi prikuplja minimum Vaših podataka.

Takođe, nedozvoljeno je preuzimanje sadržaja u vidu fotografija, logotipa partnerskih kompanija, sa web stranice „BODAX“ DOO BEOGRAD, s obzirom da iste/isti predstavljaju autorsko delo, dok „BODAX“ DOO BEOGRAD polaže autorska prava za sopstvene sadržaje.

Da bi se olakšala upotreba naše web stranice, koristimo kolačiće (Cookies). Kolačići predstavljaju minorne jedinice podataka koje Vaš pretraživač skladišti na hard disku Vašeg računara, a koje su neophodne za upotrebu naše web stranice. Kolačići koje mi koristimo ne skladište nikakve lične podatke ili informacije koje se mogu identifikovati kao lične. Ako ne želite da primate kolačiće, molimo vas da podesite svoj pretraživač tako da briše kolačiće sa hard diska Vašeg računara, blokira sve kolačiće ili Vas upozori pre no što se kolačić uskladišti, a što sve imate kao mogućnost.

Na našoj web stranici mogu se nalaziti i linkovi ka drugim web stranicama, međutim na te web stranice se naša Politika privatnosti ne odnosi.

Sva pitanja kao i zahteve u vezi sa Vašim podacima možete postaviti našem privrednom društvu na adresu elektronske pošte office@bodax.rs.

„BODAX“ DOO BEOGRAD zadržava pravo da promeni ili modifikuje ovu Politiku.

Ova politika privatnosti stupa na snagu 01.07.2021. godine.

TEKST SAGLASNOSTI ZA KOLAČIĆE:

Ova web stranica koristi kolačiće, zbog unapređenja Vašeg korisničkog iskustva. Nastavkom korišćenja ove web stranice, Vi prihvatate upotrebu kolačića.

TEKST SAGLASNOSTI ZA REGISTRACIJU:

Saglasan sam  sa Politikom privatnosti „BODAX“ DOO BEOGRAD, te sa čuvanjem mojih ličnih podataka, kao i sa Pravilnikom o zaštiti potrošača prilikom on line kupovine.

vrh strane